top of page

Ops! Det er tid til familiefotografering

Hei! Sannsynligvis har du også hørt uttrykket: nettene er lange, men årene er korte! Det er så sant, spesielt når du har barn. På slutten av dagen lengter vi etter å slappe av og ha litt "meg-tid" når barna har sovnet. Men har du noen gang tatt deg selv i å stirre på bilder av barna dine på telefonen, selv om du egentlig hadde tenkt å gjøre noe annet? Bilder er så viktige for å fryse tiden og bevare minnene våre. Som fotografer er det vår oppgave å fange disse øyeblikkene på en vakker og autentisk måte. Vi ønsker også å gi foreldrene våre - og besteforeldrene til barna våre - de beste minnene som varer livet ut. I denne artikkelen vil jeg dele noen tips om hvordan du kan forberede deg til en familie-fotoshoot. Slik at du kan sikre deg at minnene du skaper med familien din er både unike og varige.


Lurer du på hvordan du skal velge den perfekte fotografen? Det viktigste er å finne noen som tar bilder du virkelig liker og som passer innenfor budsjettet ditt. Når du har funnet noen som passer til dette, er neste steg å kontakte dem. Men husk å være sikker på at dere har god kommunikasjon og at dere har en god kjemi. Det er viktig at du føler deg komfortabel og trygg med fotografen din, så du kan slappe av og være deg selv foran kameraet. Da vil bildene bli enda bedre. Så vær sikker på å gjøre litt research og finne en fotograf som virkelig forstår deg og din visjon. Når du har funnet den rette fotografen, kan du glede deg til en fantastisk fotoshoot!


Neste steg i prosessen er å velge det beste tidspunktet og stedet for fotograferingen. Vi jobber hver dag, også i helgene og vi kan avtale tidspunktet som passer best for deg og familien din. Det er lurt å velge et tidspunkt når barna er uthvilte og klare til å ha det gøy (vanligvis om morgenen eller etter en lur). Pass også på at de har spist eller ta med en liten matbit de liker. Når det gjelder stedet, så kan du velge mellom en studiofotgrafering eller en utendørsfotografering. Men jeg vil anbefale en studiofotogarfering i perioden november-mars fordi været kan være uforutsigbart. Vi har et stor og modern studio i Oslo med fri prakenringsplass.


Når vi har planlagt fotograferingen, så er det opp til deg å forklare til barna at de skal ha det gøy og leke naturlig. Jeg vil gjøre mitt beste for å fange de naturlige og glade smilene deres. Noen ganger kan jeg trenge hjelp fra foreldrene til å synge, danse og hoppe for å få frem smilet. Vanligvis har vi tid til å bytte 2 eller i beste fall 3 antrekk. Prøv å komme til studioet allerede kledd i det første antrekket ditt, og velg naturlige og matchende farger. Unngå for sterke farger og mønstre.


Til slutt, husk å slappe av og ha det gøy og være seg selv! Jeg vil gjøre mitt beste for å fange de beste øyeblikkene og gi deg minner du vil elske for alltid.


Ta kontakt med meg for å booke en hyggelig fotografering i Oslo og område90 views0 comments

Comments


bottom of page