top of page

Babyfotografering og Nyfødtfotografering

Velkommen til oss for fotografering

Tusen takk for at du har valgt meg til å fange disse første øyeblikkene i livet til den nye babyen din. Det er en ære for meg å kunne bidra til å bevare minnene fra disse velsignede dagene for fremtiden.
For å sikre at fotograferingen blir vellykket, krever det imidlertid litt forberedelse. Selv om det ikke finnes en definert forberedelsesguide for nyfødtfotografering for foreldre, vil jeg gjerne dele noen tips og triks som jeg anbefaler å følge.
Jeg vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra planlegging av fotograferingen til valg av rekvisitter og klær. Sammen vil vi skape vakre og tidløse minner av din lille nyfødte.
Takk igjen for at du har valgt meg som din nyfødtfotograf, og jeg ser frem til å jobbe med deg og din baby. Ta gjerne kontakt med meg hvis du har noen spørsmål eller ønsker å planlegge din neste fotgrafering.

Olai_93 copy copy.jpg

DEN BESTE TIDEN Å PLANLEGGE EN NYFØDTFOTOGRAFERING

Det første viktige spørsmålet du bør stille deg når du planlegger nyfødtfotografering er når fotograferingen skal gjennomføres. Du bør først vurdere om du ønsker å ha bilder av babyen sovende, og hvis det er tilfelle, bør fotograferingen planlegges innen de første to ukene etter fødselen. Dette er fordi babyene er mer tilbøyelige til å sove tungt og være lettere å plassere i de søte og sjarmerende sovestillingene i denne perioden.

Hvis du heller ønsker lekne og våkne bilder av babyen din, kan det være lurt å vente til babyen er rundt fire uker gammel. På dette tidspunktet har babyen begynt å utvikle seg og er mer aktiv, noe som kan gi deg muligheten til å fange bilder av babyen mens de er våkne og nysgjerrige på verden rundt seg.

Uansett hva slags bilder du ønsker å ha av din nyfødte baby, vil jeg veilede deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg med å velge den beste tiden for din fotografering. 

Under fotograferingen

En nyfødtfotografering kan ta mellom 3-4 timer, så det kan være lurt å ta med litt snacks og ha telefonen eller nettbrettet ditt med deg for å slappe av under fotograferingen. Jeg tar vare på babyen din under hele sesjonen, men noen poseringer krever din hjelp av sikkerhetshensyn.

Hvis du ønsker å inkludere søsken eller foreldre i portrettene, er dette inkludert i din fotografering.

Hvis du har med deg søsken, kan det være lurt å ha en slektning eller ektefelle som kan ta med seg barnet ditt hjem når deres del av fotograferingen er over. Vi har noen små leker i studioet, men småbarn kan noen ganger kjede seg mens de venter på at sesjonen skal fullføres.

Jeg jobber hardt for å skape en avslappet og trygg atmosfære under fotograferingssesjonen, slik at du og babyen din kan føle dere komfortable og trygge mens vi tar søvnige bilder av den lille. 

bottom of page